GEC: Discuss gaming, computers and electronics and venture into the bizarre world of STGODs.
Moderator: Thanas
-
haas mark
- Official SD.Net Insomniac
- Posts: 16533
- Joined: 2002-09-11 04:29pm
- Location: Wouldn't you like to know?
-
Contact:
Post
by haas mark »
Code: Select all
<html>
<head>
<script language="JavaScript" type="text/javascript">
<!--
function jumpPage(newLoc) {
newPage = newLoc.options[newLoc.selectedIndex].value
if (newPage != "") {
window.location = newPage
}
}
//-->
</script>
</head>
<body onLoad="document.myForm.newLocation.selectedIndex=0">
<div align="center"><form action="" name="myForm"><select name="newLocation" onChange="jumpPage(this.form.newLocation)">
<option value="" selected>Select a State</option>
<option value="cmal.htm">Alabama</option>
<option value="cmak.htm">Alaska</option>
// .....
<option value="cmwy.htm">Wyoming</option>
</select>
</form></div>
</body>
</html>
Ok then. So given code like this (which works perfectly) how do I make it so that a selected option opens up in a new window?
~ver
Robert-Conway.com | lunar sun | TotalEnigma.net
Hot Pants à la Zaia | BotM Lord Monkey Mod OOK!
SDNC | WG | GDC | ACPATHNTDWATGODW | GALE | ISARMA | CotK: [mew]
Formerly verilon
R.I.P. Eddie Guerrero, 09 October 1967 - 13 November 2005
-
The Third Man
- Jedi Knight
- Posts: 725
- Joined: 2003-01-19 04:50pm
- Location: Lower A-Frame and Watt's linkage
Post
by The Third Man »
I think you want to be playing with window.open()
Try replacing the line:
window.location = newPage
with
window.open(newPage)
Check your references for the full syntax of open()
-
haas mark
- Official SD.Net Insomniac
- Posts: 16533
- Joined: 2002-09-11 04:29pm
- Location: Wouldn't you like to know?
-
Contact:
Post
by haas mark »
Thanks.
~ver
Robert-Conway.com | lunar sun | TotalEnigma.net
Hot Pants à la Zaia | BotM Lord Monkey Mod OOK!
SDNC | WG | GDC | ACPATHNTDWATGODW | GALE | ISARMA | CotK: [mew]
Formerly verilon
R.I.P. Eddie Guerrero, 09 October 1967 - 13 November 2005